HR-ondersteuning

Bij een modern personeelsbeleid komt heel wat kijken. Zaken waar u als ondernemer niet aan toe komt of misschien wel geen kaas van heeft gegeten. Bij All4You kennen we deze HR-processen op ons duimpje en kunnen we u de nodige ontzorging bieden. U kunt beroep doen op een heleboel ondersteunende HR-diensten die het u en uw medewerkers heel wat makkelijker maken. 

Wij nemen de HR van u over

Een vacature opstellen, kandidaten selecteren, de payroll of het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Het zijn maar enkele taken waarvoor u beroep op ons kunt doen. Beschouw ons gerust als een HR-partner waar u op kunt vertrouwen. Indien gewenst vormen we ook de brug met uw sociaal secretariaat. 

Flexibel inzetbaar

Wij kunnen ingeschakeld worden voor kort- en langlopende projecten en er kan flexibel geschakeld worden. Wij werken bij u op kantoor of vanop afstand, u beslist. Ideaal voor een tijdelijke vervanging of om de kost van een vaste medewerker te vermijden. 

Bij All4You garanderen we een transparante werking en tarieven. Alles wordt netjes geregistreerd en gecommuniceerd, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Old hr checking cv interviewing indian female job applicant by video call.

Meer weten?

Meer weten wat we op het vlak van HR uw onderneming kunnen bijbrengen? Contacteer ons en we bekijken het graag samen met u. 

Volg ons op: